English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

КРЕМ ЗА ТЯЛО С АЛОЕ ВЕРА ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
Untitled Document

Крем за тяло с Алое - Aloe Body Conditioning Creme
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ако желаете кожата на тялото ви да е еластична и нежна, предпочетете Крема за тяло с Алое – Aloe Body Conditioning Creme. Той се комбинира идеално с Тонизиращия крем за тяло с Алое – Aloe Body Toner. Тези елементи на Комплекта „Грижа за тялото“ с Алое, съчетани с диета и редовни физически упражнения, могат да ограничат появата на целулит.
Съществуват множество причини за този неприятен дефект, а резултатът от него често е обезсърчаване и липса на увереност. Целулитът се получава както от нарушен баланс на хормоналната дейност, така и при високи нива на естроген. Може да се причини и от срив в съдовата система (Хранителни добавки, укрепващи съдовата система, са Nature-Min, Absorbent-С, A-Beta-CarE).
Aloe Body Conditioning Creme представлява плътна успокояваща кожата емулсия с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Може да се употребява ефикасно като масажен крем или при разтриване на бедрата, краката или части от тялото, които не трябва да се опаковат с фолио. Кожата, върху която е нанесен този уникален и немазен крем, е приятно затоплена, със стимулирано кръвообращение, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.
Image
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, С10-18 триглицериди, глицерил стеарат, пропилен гликол, пропилен гликол дикаприлат/дикапринат, цетилов алкохол, масло от Curcuma Zedoaria, масло от джинджифил, масло от канела, триетаноламин, екстракт от бръшлян, екстракт от коча билка, екстракт от Clematis Vitalba, екстракт от водорасли, екстракт от хвощ, разтворим колаген, хидролизиран еластин, полиетиленгликол-100 стеарат, полисорбат 20, сорбитан лаурат, карбомер, диметикон, алантоин, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прочетете упътването към програмата за тонизиране на тялото с Алое в Комплекта Aloe Body Toning Kit.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Тонизира, овлажнява, стяга и успокоява кожата.
  • Превъзходна комбинация от билкови комплекси.
  • Идеален масажен крем.
  • Стимулира кръвообращението, което разбива блокирани течности и мастна тъкан.