English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

AddThis Social Bookmark Button
Ние притежаваме едни от най-многобройните пчелни кошери в света и използваме най-съвременно патентовано оборудване за събиране и съхранение на съставките в най-чистия им вид. Пчелите ни обитават високопланински пустинни области далеч от каквито и да било замърсявания и пестициди.

Forever Bee Honey

Код: 207
500 г
Цена: 32,30 лв.

Forever Bee Honey
vbИскате ли да опитате нещо сладко, но природосъобразно? Нашият 100% чист пчелен мед подслажда всичко, което обичате и можете спокойно да го консумирате, защото е полезен за вашето здраве. Въглехидратите и минералите като калций и фосфор превръщат пчелният мед на Форевър в отличен източник на енергия. Той предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини. Изхвърлете всички изкуствени подсладители! Forever Bee Honey е всичко, от което се нуждаете! Около 70 калории в една супена лъжица

Forever Royal Jelly

Код: 36
60 таблетки
Цена: 63,41 лв.

Forever Royal Jelly
fdg
Търсите извора на младостта? Открихте го! Нашето 100% натурално пчелно млечице, създавано от пчелите за храна на пчелата-майка е известно със свойствата си да подпомага обмяната на веществата, да дава енергия, да се бори със стреса, да намалява последствията от стареенето и да отстранява умората. То е специално съчетано с ензими и съдържа също протеини, минерали, витамини А, C, D, E и B комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс 10 заменими.

Forever Bee Propolis

Код: 27
60 таблетки
Цена: 61,30 лв.

Forever Bee Propolis
dfg
Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест­во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.

Forever Bee Pollen

Код: 26
100 таблетки
Цена: 29,33 лв.

Forever Bee Pollen
gd
Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.