English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Пчелни продукти Forever Bee Propolis - Пчелен прополис

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

AddThis Social Bookmark Button

Пчелен прополис

Пчелен прополис
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато стане дума за пчели, най-напред се сещаме за меда и прашеца, но има още едно чудотворно вещество. Прополисът представлява лепкава смола, отделяна от дърветата. Пчелите го събират, преработват и облепват кошерите си с него, за да се предпазят от микроби. Всъщност наименованието „прополис“ идва от гръцки и значи „пред града“, т.е. прополисът предпазва от външна заплаха. Прополисът е на 5000 години, през които е доказал способността си да се справя с микробите. Асирийците използвали прополиса, за да лекуват рани и тумори, а гърците го използвали при абсцеси.
Един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена, пчелният прополис помага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система. Толкова ефикасни са антибактериалните, антивирусните и антипаразитните му свойства, че вътрешността на пчелния кошер е далеч по-стерилна от повечето операционни зали. Една особено силна бактерия, наречена MRSA, която не се поддава на никой друг антибиотик, проявява изключителна чувствителност към прополиса.

Image

Код: 27
60 таблетки
Цена: 61,30 лв.

Пчелният прополис на Форевър е събран от екологично чисти високопланински, пустинни области. За да се осигури още по-голяма чистота, се използват патентовани колектори за пчелен прополис. Forever Bee Propolis е 100% натурален, без допълнителни изкуствени консерванти, оцветители или аромати. Също така е отлична натурална храна, богата на питателни вещества – витамини, минерали, ензими, аминокиселини и много други микроелементи.
СЪСТАВКИ
Пчелен прополис (на прах) - 500 мг
Пчелен мед, изолиран соев протеин, рожков, силициев двуокис, аромат на бадем, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий и пчелно млечице.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Може да се смуче или да се дъвче.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Силен натурален антибиотик.
  • Подсилен с пчелно млечице.
  • Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс.
  • Облекчава симптомите на кашлица, простуда, грип и дихателни проблеми

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСТНО ПЧЕЛНИЯ ПРОПОЛИС ОБЩО КАТО ПРОДУКТ КЛИКНЕТЕ ТУК