English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Пчелни продукти Forever Bee Pollen - Пчелен прашец

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Forever Bee Pollen - Пчелен прашец ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
Untitled Document
Пчелен прашец
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Поленът е оплодителният прашец на цветята. Пчелите го събират и пренасят в кошерите си за храна. Без прашец растенията, дърветата и цветята не биха съществували. Дори нашият живот зависи от него.
Пчелният прашец Forever Bee Pollen се събира в патентовани колектори от неръждаема стомана от цветя, растящи в закътани високопустинни области. Това гарантира, че получавате най-прясната и силна натурална храна. Пчелният прашец Forever Bee Pollen е изцяло натурален и не съдържа консерванти, изкуствени аромати или оцветители.
Пчелният прашец осигурява широк спектър от основни за здравето хранителни вещества: всички витамини В комплекс и витамин С. Те са разтворими във вода и затова трябва да се приемат ежедневно. Пчелният прашец съдържа също витамините D, E, К и бета каротин (витамин А). Той е богат източник на множество минерали (като калцият и фосфорът са почти в перфектното отношение 1:1), ензими и коензими, мастни киселини от растителен произход, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини, включително всичките 8 есенциални аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам. 

 Forever Bee Pollen

Код: 26
100 таблетки
Цена: 29,33 лв.
 

Пчелният прашец съдържа повече хранителни вещества на калория, отколкото която и да било друга хранителна добавка, затова не е чудно, че се възприема като една от най-богатите храни изобщо. Всъщност човешкият организъм би могъл да живее само от пчелен прашец с добавка единствено на влакна и вода.
Хранителните вещества в пчелния прашец са лесни за преработка и усвояване от организма. Много хора се възползват от неговото благотворно влияние, подходящо е за спортисти, които го приемат за сила, енергия и поддържане на здравето.
Пчелният прашец има и множество други благо­творни въздействия:
  • Богатият коктейл от хранителни вещества в прашеца спомага за подобряване на телесната химия, като по този начин неутрализира ефекта на консервантите и добавените в храната вещества.
  • Той е богат натурален източник на цинк и витамин В6, с което е особено подходящ при депресия и при напрежение преди менструация.
  • Може да притъпи чувствителността на организма, поради което е добро допълнение за алергична поносимост.
  • Потиска дейността на бактериите и повишава ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови от организма.
Пчелният прашец също така съдържа лецитин, който се среща във всички клетки в натурална форма. Така помага за храносмилането и обмяната на мазнините. Укрепва имунната и нервната системи.
СЪСТАВКИ
Пчелен прашец 500 мг
Мед, стеаринова киселина, силициев двуокис и пчелно млечице.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Тествайте малко количество (1/4 таблетка), за да се убедите, че не сте алергични, след това постепенно увеличете дневния прием на три пъти по една таблетка. Консултирайте се с лекар преди да започнете използването на тази или други хранителни добавки. Препоръчително е таблетките да се смучат.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Мултивитаминна и мултиминерална добавка.
  • Повишава енергичността.
  • Помага при храносмилането.
  • Облекчава алергични симптоми.