English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ ГЕЛ ЗА ЗЪБИ

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

ГЕЛ ЗА ЗЪБИ ПДФ Печат Е-мейл
Продукти АЛОЕ ВЕРА - Лична хигиена
AddThis Social Bookmark Button
Гел за зъби с Алое
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Поради универсалното си приложение Алоето е било високо ценено още от най-древните цивилизации. В никой друг продукт от богатата ни палитра многофункционалното му благодатно въздействие не е изразено толкова ясно, колкото при Forever Bright. Разработването на гела отне няколко години. Използвани са само съставки с доказана полезност. Широка гама потребители и професионалисти вече изразиха задоволството си и показаха без всякакво съмнение, че Forever Bright е сред най-ефикасните пасти за зъби на пазара.
Forever Bright е създадена от най-висококачествени материали и е предназначена за цялото семейство. Подходяща е и за вегетарианци, тъй като не съдържа вторични продукти от животински произход. Формулата съдържа само естествен ментов аромат. Към основната съставка – стабилизиран гел от Алое Вера, е добавен пчелен прополис. Комбинацията има не само добри антибактериални свойства за борба с плаката и за запазване свежестта на дъха – противовъзпалителните й свойства предпазват венците и нежния вътрешен слой на устната кухина. Особено подходяща е за кървящи венци и афти и може да се нанася директно, когато използването на четка е прекалено болезнено.
Оптималното съотношение на гела от Алое Вера, необходим за ефикасно измиване, бе определен след продължителни изследвания във водещ стоматологичен колеж в САЩ. Бяха проведени допълнителни наблюдения от голяма група лекари и стоматолози, преди да се създаде окончателната формула. Крайният резултат е гел за зъби с уникално почистващо свойство и толкова слаба абразивна способност, че една независима стоматологична лаборатория го нарече "полиращ" гел! Прибавете към това и допълнителното благодатно въздействие, което Алоето оказва върху венците, и получавате гел за зъби, който е не само конкурентоспособен, но дори побеждава съперниците си без усилия.
ГЕЛ ЗА ЗЪБИ
Формулата на Forever Bright бе одобрена след като проучихме данни от изследвания, показващи нарастващо предпочитание към гел, а не към паста, с отлични почистващи свойства и приятно усещане в устата. Свежият вид и освежаващият вкус са друго известно качество на този продукт. След употребата на една или две туби Forever Bright повечето хора отказват да използват други марки.
Бележка: Този продукт не съдържа изключително вредното вещество флуорид.
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, сорбитол, хидриран силициев двуокис, глицерин, натриев лаурил сулфат, морски водорасли (Chondrus crispus), аромат, пчелен прополис, натриев захарин, натриев бензоат, хлорофилин-меден комплекс.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
За да запазите зъбите си здрави, мийте ги след всяко хранене, редовно проверявайте състоянието им при зъболекар и избягвайте малките закуски между храненията.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ