English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ BITS AND PEACHES

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

BITS AND PEACHES ПДФ Печат Е-мейл
Продукти АЛОЕ ВЕРА - Напитки
AddThis Social Bookmark Button
Нектар от Алое Вера и праскови
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Нектарът от Алое и праскови ви предлага още един страхотен вкус, благодарение на който да се насладите истински на 100% стабилизирания гел от Алое Вера, примесен с малко естествен аромат и концентриран сок от праскова. Усещането е невероятно! В тази напитка ще откриете и цели парченца Алое Вера, напоени с аромата на узрели праскови, а съдържанието на чист гел от Алое е 91%.
От векове това растение се използва с лечебни цели от хората по цял свят. Сега прибавяме към него праскови и така го превръщаме и в източник на каротиноиди – ценни антиоксиданти. Те също са източник на витамин А и играят важна роля за зрението, както и за поддържане на имунната система в оптимално състояние.

 Image

Код: 77
1 литър
Цена: 52,92 лв
  

Bits n’ Peaches предлага много полезни съставки, съчетани с невероятен вкус. За да оцените истински този уникален аромат, смесете нектара с лед и му се наслаждавайте по всяко време на деня.
СЪСТАВКИ
Суров гел от Алое Вера (с парченца твърдо вещество), фруктоза, естествен аромат на праскова, лимонена киселина, концентриран натурален сок от праскови, калиев сорбат, натриев бензоат, аскорбинова киселина, токоферол (витамин Е).
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре. Приемайте по 60-120 милилитра всеки ден.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Всички полезни свойства на гела от Алое Вера.
  • Цели парченца чисто Алое Вера.
  • Освежаващ плодов вкус на натурален сок от праскови.
  • Идеален за деца.