English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА И ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА И ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
Нектар от Алое Вера и червени боровинки
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Нектарът от Алое и боровинки съдържа всички витамини, минерали, аминокиселини и ензими, които могат да бъдат открити в Гела от Алое Вера (Aloe Vera Gel), плюс полезните свойства на червената боровинка и ябълката. Нектарът с Алое и боровинки предлага 90,2% чист стабилизиран гел от Алое в успешна комбинация с допълнителни съставки.
Червените боровинки са много богат източник на витамин С и в началото на XIX век се използват широко от моряци, тръгнали на дълги пътешест­вия, за предотвратяване на скорбут – болест, причинявана от недостиг на витамин С. Индианците пък използват червените боровинки като лекарство, и дори и днес те са известни като средство за пречистване на организма, което основно действа върху бъбреците.

 Image

Код: 34
1 литър
Цена: 48,60 лв.
 

Според едни от последните изследвания върху лечебните свойства на червените боровинки, проведени от Американската медицинска асоциация (и публикувани в „Таймс“ през юли, 1994 г.), едно от основните им свойства е, че намаляват вероятността от развиване на остри инфекции на пикочния тракт. В още по-нов доклад се обръща внимание на боровинките като добро средство за профилактика при страдащи от хроничен цистит. В тези плодове се открива и пикногенол – силен антиоксидант, който има ключова роля за задържане на колагена в кожата.
Ябълковият сок е известен със съдържанието си на витамини А и С, както и на калий и пектин. Той притежава особена сладост, която придава приятен аромат и вкус на Нектара с Алое Вера и червени боровинки.
Тази напитка може да се приема с яденето или отделно от него. Боровинковият и ябълковият аромат са изцяло натурални и се дължат на смес от пресен сок от боровинки и от сладки, зрели ябълки. Добавили сме само фруктоза (естествена плодова захар), за да постигнем приятен вкус, изкушаващ и възрастни, и деца.
СЪСТАВКИ
Суров гел от Алое Вера, фруктоза, сорбитол, концентриран натурален сок от червени боровинки и ябълки, аскорбинова киселина, лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, ксантанова смола, токоферол (витамин Е).
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре. Приемайте по 60-120 милилитра всеки ден.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Всички полезни свойства на гела от Алое Вера, съчетани със сладкия вкус на боровинки.
  • Полезен за страдащите от проблеми с бъбречно-пикочния тракт, например цистит, тъй като червените боровинки прочистват бъбреците.
  • В червените боровинки откриваме мощен антиоксидант с благотворно въздействие върху защитата на кожата.
  • Съдържащите се в ябълковия сок Витамин С и пектин допринасят за изчистването на черния дроб, който пък от своя страна подпомага изхвърлянето на токсините от кожата.