English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Forever B12 Plus with Folic Acid

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Forever B12 Plus with Folic Acid ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
Хранителна добавка с витамин В12 и фолиева киселина
Друга отлична комбинация от основни хранителни съставки е Forever B 12 Plus. Тя комбинира фолиева киселина с витамин В12 във формула с постепенно освобождаване на полезните съставки. Тази технология осигурява постоянен прием на активни съставки от организма, които да действат по-продължително.
През 1948 г. се открива за първи път, че витамин В12 или цианкобаламин (единственият витамин, съдържащ кобалт) предотвратява заболяването от злокачествена анемия. В12 действа заедно с фолиевата киселина при много процеси в организма, включително при синтеза на ДНК (генетичния кодов материал), червените кръвни телца и миелиновата обвивка на нерва, където подобрява предаването на импулсите. Заедно с фолиевата киселина В12 също така намалява нивата на хомоцистин в организма.

Image

Код: 188
60 таблетки
Цена: 29,54 лв.

Повишените нива на тази аминокиселина се свързват с повишен риск от сърдечни заболявания, болест на Алцхаймер и други форми на загуба на паметта. За да бъде абсорбиран от организма, В12 се нуждае от друго вещество, наречено присъщ фактор, произвеждано от стомаха. Дори този фактор да липсва, приемът на подходящи количества през устата ще увеличи нивото на В12 в кръвта.
Фолиевата киселина е от решаващо значение за способността на клетките да се делят правилно. Особено важно влияние има и за развитието на нервната система на зародиша, поради което тази добавка е изключително полезна за жените, решили да забременеят, както и по време на първите три месеца от бременността.
Тази добавка е напълно безопасна, тъй като и двата компонента се понасят от организма в големи количества.
Сега можете да се насладите на благотворното влияние на витамин В12 и фолиевата киселина, комбинирани в една формула, допълваща останалата палитра от хранителни добавки на ФЛП.
СЪСТАВКИ
Витамин В12 (цианкобаламин) 500 мкг
Фолиева киселина 400 мкг
Декстроза, дикалциев фосфат, хидроксипропил метилцелулоза, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една или две таблетки на ден след ядене.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Витамин В12 и фолиевата киселина трябва да се приемат заедно.
  • Помага за предотвратяване уврежданията на плода, загубата на памет и болестта на Алцхаймер.
  • Намалява риска от сърдечни заболявания.
  • Изключително безопасна дори в големи количества.
  • Благотворно влияние при вегетарианци и от основно значение при спазващите строг вегетариански режим, тъй като В12 обикновено се осигурява от храни с животински произход.