English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Forever Lycium Plus

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Forever Lycium Plus ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
Хранителна добавка с лициум и женско биле
От хиляди години азиатските народи използват плода на Lycium barbarum и женското биле, за да поддържат доброто си здраве.
Forever Lycium Plus е диетична добавка – източник на антиоксиданти, биофлавоноиди и други полезни фитокомпоненти.
Плодът на Lycium barbarum расте в Китай, където от векове се използва като традиционно лекарство при множество заболявания. Богат на аминокиселини (градивния материал на протеините) и витамини, Lycium barbarum е известен в Китай като тоник yin. Известно е, че подобрява зрението, придава цвят на лицето, подхранва черния дроб и бъбреците и има общоподсилващи и противосъстаряващи свойства. Традиционно се използва за лечение на замаяност и обща отпадналост, нисък тонус, болки в гърба и ставите. По-съвременната употреба включва лечение на токсичните последствия при химиотерапия и лъчетерапия.

Image

Код: 72
100 таблетки
Цена: 63,50 лв.

Счита се, че женското биле е най-широко използваната билка в китайската медицина. Тя съдържа над 150 химически съединения, с благотворно влияние при възпаления, треска, рани, язви, болки в гърлото и кашлица. Въпреки че специално се използва в лечението на различни болести, значително по-често се употребява като допълваща билка в безбройни рецепти, а главната й функция е да провокира най-доброто въздействие на другите билки. Отличен спътник на Lycium barbarum.
Флавоноидният извлек от женско биле представлява концентрирана форма на биофлавоноиди от женско биле. Произвежда се по патентован процес, отстраняващ по-голямата част от глициризина – много сладък компонент на женското биле, с нежелателни странични ефекти. Съвременните проучвания показват, че биофлавоноидите на женското биле са сред най-силните антиоксиданти, открити до момента.
СЪСТАВКИ
Извлек от плода на Lycium barbarum (плод под формата на прах) 300 мг
Извлек на флавоноиди от женско биле 37.5 мг
Микрокристална целулоза, целулоза, стеаринова киселина и магнезиев стеарат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка три пъти на ден.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Силен антиоксидант.
  • Добър източник на фитокомпоненти.
  • Силен тоник.
  • Добър за зрението, кожата, черен дроб, бъбреци и сърце.
  • Помага за предотвратяване на очни и нервни заболявания на диабетична основа, както и на последиците от химиотерапия и лъчетерапия.