English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Fields of Greens

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Fields of Greens ПДФ Печат Е-мейл
AddThis Social Bookmark Button
„Зелени поля“ е подходящо име за тази изключително добре балансирана хранителна добавка. Fields of Greens съчетава кълнове от зелен ечемик, люцерна, стъбла от пшеница и лют червен пипер, както и хромен пиколинат. Fields of Greens съдържа също така и други хранителни съединения като бета-каротин, ензими, амино-киселини, витамини и хлорофил, както и повече фибри, отколкото трици. С един поглед върху съставките забелязваме изобилие от хранителни елементи, специално подбрани, за да се преборят с недостига, породен от „спестяващото време хранене“.
Ечемични стръкове – преди да започнат да се използват житото и ръжта, основната житна култура в Европа е бил ечемикът. Известно е, че сокът от младите ечемични растения съдържа богат коктейл от минерали – калий, калций, магнезий, желязо, натрий, мед, фосфор, цинк и манган. Освен това антиоксидантът, известен като 2-0-ГИ (2-0-гликосилисовитексин), се среща в естествено състояние в листата на зеления ечемик. Д-р Ричард Голд от Тихоокеан­­ския колеж по източна медицина написа за зеления ечемик, че „колкото по-дълго време се взема този адаптоген, толкова по-силен е терапевтичният му ефект“.
Пшенични стръкове – богата, питателна храна, съдържаща също голямо разнообразие от витамини, минерали и микроелементи. Д-р Ан Видмор твърди, че 1/2 кг пресни пшенични стръкове се равнява по хранителна стойност на над 10 кг пресни зеленчуци.
Люцерна – тъй като корените на люцерната достигат голяма дълбочина, те поемат минерали от богатата почва, поради което това растение е една от най-богатите на минерали храни за човека. Съдържаните минерали са напълно балансирани и са в лесно усвоима форма. Освен това люцерната е и отличен източник на витамини А, В6, Е и К. Намалява нивото на холестерола и е естествен растителен естроген.
Лют червен пипер – дълго време използван в традиционната медицина, подобрява кръвообращението и помага при храносмилането.
Хромен пиколинат – хромът е основен минерал, а изследванията показват, че липсва в диетите на 90% от индустриалните нации. Захарта и физическото натоварване карат тялото да използва повече от ограничените количества на погълнатия хром. Хромът увеличава способността на тялото да усвоява инсулина, като по този начин контролира кръвната захар.
Мед – достойнствата на меда като източник на хранителна сила са добре известни. Медът съдържа витамини, минерали и аминокиселини и се използва от дълго време като енергиен източник и като лекарство.
СЪСТАВКИ
Ечемични стръкове - 120 мг
Пшенични стръкове (листа на прах) - 120 мг
Люцерна (листа на прах) - 120 мг
Лют червен пипер - 1.7 мг
Хромен пиколинат - 0.06 мг хром
Пчелен мед, сорбитол, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, силициев двуокис.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една таблетка два пъти дневно.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Отличен многофункционален мулти-витамин и мултиминерал.
  • Богат на минерали.
  • Хлорофилът помага за преодоляване въздействието на радиацията